Виртуелно патување: запознајте го Париз за само две минути

556958815_1280x720

Ако сонувате патување во Париз, но не сте во можност да одите таму, ова видео е она што ви треба.

Режисерот Тјлер Фербанк минатата година го посетил Градот на светлината и таму поминал две недели со својата камера.

Резулататот е краток филм наречен Bonjour Paris, а слободно би можеле да го наречеме еден од најдобрите туристички водичи за оваа метропола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *