Забавна семејна куќа од 20 метри квадратни

Ruetemple-summer-family-home-sleeping-platform

Пронаоѓањето на баланс помеѓу она што е практично и она што се чини естетски убаво за возрасните е навистина тешка задача. Но оваа двојка од Москва, Русија, успеа да им овозможи максимален комфорт и безбедност на своите деца, без да го уништи изгледот на етериерот.

Со помошта на архитектонското студио „Ruetemple“, тие успеале да дизајнираат куќа од само 20 метри квадратни на најдобар можен начин.

Имено, не е едноставно да се всели цело семејство во вака мал простор на долг период, меѓутоа, оваа еко-куќарка е идеална за минување на слободните денови за време на летниот одмор, или пак празничните викенди.

Ruetemple-summer-family-home-distribution-of-floors (1) Ruetemple-summer-family-home-distribution-of-floors Ruetemple-summer-family-home-hammock-floors Ruetemple-summer-family-home-mattress-into-the-platform Ruetemple-summer-family-home-sleeping-area Ruetemple-summer-family-home-sleeping-platform Ruetemple-summer-family-home-staircase Ruetemple-summer-family-home-three-levels Ruetemple-summer-family-home-window

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *