„Визер“ од Скопје ќе лета и до Берлин, Копенхаген и Братислава

PicMonkey Collage

Копенхаген, Братислава и Берлин се трите нови авиолинии до кои два пати неделно ќе лета „Визер“ од Скопскиот аеродром.

Билетите се пуштени во продажба и почнуваат со цени од 599 денари.

Надлежните веруваат дека и овие три нови дестинации ќе бидат исто толку популарни како и другите 21 со кои оперираат во македонската мрежа.

„Визер“ од македонските аеродроми лета до 24 дестинации кон 11 земји а поврзува 115 дестинации низ 38 земји. ­

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *