Видео игра: Сопрете ги солзите на Дрејк

DRIZZY-TEARS

Се чини дека за Дрејк е невозможно да ги сопре сите шеги кои упатени на негова сметка. Она што е најново, освен неодамнешните пародии на неговото играње во Hotline Bling, е видео играта која можат да ја играат сите iPhone корисници, а е наречена „Drizzy Tearz“. Имено, во играта, раперот „рони солзи“ кои вие морате да ги спречите пред да биде предоцна, односно пред да се симнат до самото дно. Се што треба да направите е да кликнете на нив додека тие се спуштаат надолу. Апликацијата можете да ја пронајдете – тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *