Велосипеди и дива природа: Убавините на Бали

ION-Bike_TeeLS-Helium_Bikeshort-Avic_RobJ_bySebastianDoerk-750x400

Магичниот остров Бали, секојдневно мами илјадници туристи багодарение на необичната природа и егзотичните пејзажи.

Меѓутоа, наместо прекрасните плажи кои обично сме навикнати да ги гледаме од ова парче рај, видеото подолу ни го прикажува островот од малку поинаква, поавантуристичка перспектива.

Јулија Хофман, Роб Херан, Антоан Бизет и Ник Пескето се четворицата велосипедисти кои со своите бицикли ги извозеа и најнепроодните патишта на островот полн со дива, неоткриена природа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *