Вазни со цвеќе за пролет на вашиот велосипед

60580bd0ad6d276b-bikeplanter-black-1

Велосипедите отсекогаш биле поеколошка алтернатива на автомобилите, а сега можат да бидат и уште позелени. Благодарение на овие минијатурни вази за велосипед, пролетта може да ја почувствувате и директно на вашето средство за превоз.

Колин Џордан е дизајнерка од Атланта, сопственик на компанијата „Wearable Planter“, која овозможува да ги носите вашите вазни со цвеќе насекаде. Во овој случај, велосипедските вази се 3D испринтани, и рачно довршени со цел лесно да се прикачат на телото на вашиот точак.

Освен ова, Колин продава и накит и чанти кои содржат живи растенија во себе. Нејзините дела можете да ги порачате од нејзиниот профил на Etsy, а цените на вазите се движат од 30 до 45 долари.

0041be59bbc5af4f-hexbike-4 6511ee28a54fdb8a-bikeplanter-11 8453ed064e2d61df9722e264f1bc9837 60580bd0ad6d276b-bikeplanter-black-1 bicycle-flower-vases-planters-colleen-jordan-15 bicycle-flower-vases-planters-colleen-jordan-16 bicycle-flower-vases-planters-colleen-jordan-17 bicycle-flower-vases-planters-colleen-jordan-19 download-3 mintgeobikeplanter-1 tumblr_o5aexqBeWo1u8rtwro4_1280 Untitled-fff1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *