Урнебесна пародија на Џастин Бибер за рекламата на Келвин Клајн

snl19f-1-web

„Saturday Night Live“, се придружи на серијата вирални шеги за последната реклама на Келвин Клајн, во која главната улога му беше доделена на ѕвездата со канадско потекло, Џастин Бибер.

Давајќи свој придонес, познатото американско ТВ шоу  објави комична пародија во која неговите експресии се речиси во целост доловени.

Кејт МекКинон е девојката која во целост се внесува, со цел што повеќе да успее да го прикаже тинејџерско-бунтовничкиот дух на младиот пејач. Резултатот е урнебесен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *