Училишен автобус претворен во идилична колиба

138

Трагајќи по некој креативен проект низ интернет просторот, наидовме на овој неверојатно уреден училишен автобус. Џереми и Мира Томсон поминале неколку години креирајќи го нивниот мобилен дом кој денес изгледа прекрасно. Составен е од неколку простории и содржи се што е потребно за удобен живот: спална, кујна, бања… Интересно е тоа што автобусот е се уште во подвижна состојба, па всушност, тие можат да патуваат насекаде со нивната мала и идилична колиба.

138 139 147 155 215 248__605 314 413 512 611 712 812 911 1010 1114 1211

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *