Тренд: коса во боите на зајдисонцето

elite-daily-hair-600x300

Трендовите во бојадисувањето на косата се менуваат секојдневно, а најновиот тренд е коса во боја на зајдисонцето.

Овој вид на фризура во суштина, ги комбинира црвената, портокаловата, розовата и виолетовата боја во многу спектакуларни фризура. Постојат огромен број на комбинации и ниту една фризура нема да биде иста, исто како што и зајдисонцето секогаш е поинакво. Погледнете ги фотографиите и инспирирајте се.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *