Транспортирајте се во убавините на Бали

Screenshot_1

Александар Тикхомиров е млад авантурист кој знае како да ужива во животот. Тој често на неговиот профил на Вимео знае да постави видеа од неговите патувања, а ова кое го покажува неговото искуство во Бали е едно од неговите најуспешни. Имено, освен магичната природа и згодните девојки во видеото, Тикхомиров успева во целост да ве пренесе и вас во начинот на кој тој ја доживеал Индонезија.

Alexander Tikhomirov in Indonesia. Bali from Alexander Tikhomirov on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *