Топ 10 најдобри стриптиз моменти од филмовите

?????????????

Да танцувате сензуално за вашиот маж е вистинско доживување за него, и на овој начин можете да го возбудите за помалку од една минута.

Стриптизот не ја заобиколи ни седмата уметност, па така, неколку возбудливи сцени во кои жените полека од себе губат парче по парче облека, се стекнаа со статус на култни. Селма Хаек, Деми Мур, Џејми Ли Кертис, Натали Портман, Ким Бесинџер и многу други, се некои од актерките кои заради филмските улоги мораа да ја усовршат оваа вештина.

Погледнете ја компилаијата од најдобрите филмски стриптиз перформанси:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *