Тоалети со фантастичен поглед

Тронот на планината Витни, САД

Некои луѓе едноставно немаат потреба да ги читаат состојките во шампонот, или да играат „Candy Crush“ додека седат на тоалетот. Имено, верувале или не, деновиве е вистински вирален тренд да се објавуваат фотографии од тоалети со необично убав поглед. Да, добро прочитавте. Во светот постојат и такви среќници.

Франкфурт, Германија

Франкфурт, Германија

„Тронот“ на планината Витни, САД

„Тронот“ на планината Витни, САД

Сеул, Кореја

Сеул, Кореја

Перу

Перу

Мелбурн

Мелбурн

Лондон

Лондон

Лаос

Лаос

Кина

Кина

Калифонија

Калифонија

Казабланка со стил

Казабланка со стил

Јута

Јута

Јужна Африка

Јужна Африка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *