Тетоважи како целосно затемнување

PicMonkey-Coll-1000x500

Ваквото сценарио не е нималку ретко – одите во град, имате околу дваесет години, пиете неколку чашки и се што се случува понатаму е нејасно.

Се будите следниот ден, а на себе имате нова тетоважа, и тоа некоја баш лоша и не знаете што да направите во врска со тоа. Оние на кои им е познато ова веројатно досега нашле решение како да продолжат со животот, а да не го проколнуваат тој ден, а оние кои уште не нашле решение, еве нешто што може да пружи некаква утеха.

Честер Ли од „Oracle Tattoo“ во Сингапур, одамна знае за сите можни ситуации од овој тип со кои се соочиле луѓето, па затоа одлучил со оваа единствена техника да понуди алтернатива на сите кои досега фантазирале за ласерско отрстранување тетоважи.

Благодарение на неговата креативност, Ли сега има повеќе од 25 илјади следбеници, а неговата техника повеќе се смета за тренд, отколку за помошна техника. Наместо да го отстрани мастилото од вашето тело, Честер ќе додаде уште и ќе создаде вистинско мало затемнување на телото. Според него, оваа техника е многу популарна од повеќе причини, а една од нив е фактот дека во тој случај вашето тело станува темно платно на кое може да се создадат најразлични светли тетоважи откако трезно и сигурно ќе се одлучите за нив!

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-3-660x804

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-8

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-5

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-6

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-2

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-1

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-4

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-7

blackout-tattoos-cover-up-chester-lee-singapore-9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *