Тарантино изјави дека ќе сними уште 2 филма и потоа ќе замине во пензија

14406028961

Американскиот режисер досега неколку пати повтори дека ќе престане да режира по десеттиот филм. Неговиот вестерн филм “The Hateful Eight“, кој за некој ден ќе почне да се прикажува во кината, е негов осми филм.

„Обично ми требаат три години за да направам филм, значи дека со оваа работа ќе се занимавам уште околу 10 години“ изјави Тарантино. “Едниот филм секако ќе биде гансгстерски, а вториот хорор“.

Во продолжение погледнете го најавното видео за “The Hateful Eight“:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *