Тапети како мурали во вашиот дом

NASLOVNA-1000x500

Ѕидните мурали изгледаат одлично во различни ентериери, нашчесто го украсуваат просторот без премногу мака, а благодарение на сè подобрите дизајнерски решенија изборот на мотиви на тапетите е поинтересен и покреативен од кога било. 

За едноставни промени во домот кои не чинат многу, а можат целосно да ја променат атмосферата во просторот се препорачуваат познатите цветни и пастелни мотиви на тапети, кои би ги поставиле на целиот ѕид. Доколку ви недостасува светлина во просторот секогаш може да одберете светли површини кои можат да го надоместат недостатокот. Дури и канцелариските простори можат делумно да се обложат со вакви мурали, во зависност од желбите и потребите.

Погледнете некои од моментално најпопуларните мотиви и дезени кои се препорачуваат како идеално решение за уредување на просторот во кој се живее или работи…

8926_0bf6fdcead00a452e50e0583f9ab90f4-660x480

35704691_095_b-660x990

ANG0015-S4W-SV-Edits-Mural-2-Drop-With-Curl-660x660

23766900_008_b-660x990

il_fullxfull.710677581_6emx-660x700

cc3ee54c625fda53c378ad39c843de5b-660x889

il_fullxfull.806660635_3j6x-660x983

P162101-8-660x506

noFirstPage-photo-wallpaper-47147-1-645x824-660x843

il_fullxfull.835867377_jae1-660x800

tapet-020640-660x784

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *