Тајната градина на малиот принц Џорџ

Highgrove House, April 28th 2010

Иако неодамна се пожали дека не го гледа неговиот внук Џорџ колку што тој би сакал, сепак, тоа не го спречи принцот Чарлс да ги претвори неговите раскошни градини во Хаигрув во бајковита детска градина.

Местото кое некогаш претставуваше приватно игралиште за принцовите Вилијам и Хери, денес изгледа побогато и побајковито од кога и да било до сега, за во него да си игра малиот Џорџ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *