enhanced-30043-1453370630-4

Вака изгледа хотелот кој беше прогласен за најдобар во светот

Кога размислувате за тоа како би можел да изгледа најубавиот хотел во светот, сигурно мислите на раскошна градба на некој тропски остров.

MTMwNTA2MjgwODY2NTMxMzM4

Според „TripAdvisor“ ова е најдобриот хотел во светот

„TripAdvisor“ неодамна го прогласи хотелот „Gili Lankanfushi“ кој се наоѓа на Малдивите за број 1 хотел во светот.