MTM0MDMxNDc3NTQ4NzIyODE5

Старо училиште претворено во удобен дом

„Standard Studio“ во изминатиот период работеше на проект во Амстердам, каде имаше задолжение едно старо училиште да го претвори  во удобен дом.