snl hillary clinton bar talk

Како Хилари Клинтон се снаоѓа во улогата на шанкерка?

Во обид да ја прикаже својата „поопуштена страна“ и притоа да го подобри својот рејтинг, поранешниот американски државен секретар и главен фаворит за демократски кандидат за претседател на САД, Хилари Continue reading

Screen-Shot-2015-02-16-at-6.40.47-AM-660x470

Најпознатите комичари денес, на некогашните аудиции на „SNL“

Секогаш е интересно да ги видиме познатите лица на Холивуд како изгледале пред да станат славни.