517648805_640

Проектот „Pegasus“ – приказна за вербата во животот

Приказната гласи вака: извесен Дејв Меинерт, режисер од Јужноафриканската Република, ја пронашол малата Пегасус во дворот на еден неодговорен сопственик кога таа имала само еден месец.