11254011_10203163495848450_1785529927_o

Како течеше снимањето на Straight Outta Compton – филмот за фамозната рап група N.W.A

Музичките документарни филмови често знаат да ја разочараат публиката. Едноставно, ваквата форма е деликатна и може да западне во многу „стапици“.