japanese-tea-garden-san-francisco-simon-tong

Прошетајте низ најстарата јапонска градина во САД

Лоцирана во познатиот Голден Гејт парк во Сан Франциско, Јапонската градина изградена во 1894 година, претставува најстарата јапонска градина во Соединетите Американски Држави.