ac7a53ff76d7445d8d8c611886654b08

Како би звучела „Hotline Bling“ во 40-те години?

Во ред, можеби во 40-те години од минатиот век немале мобилни телефони, меѓутоа, песната на Дрејк „Hotline Bling“ совршено се слева низ звукот карактеристичен за овие времиња.

drake-hotline-bling-video-still-2015-billbaord-650

Дрејк може да танцува на сè

Неодамна беше објавено видеото за „Hotline Bling“, а благодарение на необичното танцување на Дрејк, веднаш се претвори во вирален хит.