adele-hello-video-2015-billboard-650-g

Пародија: Само гласот на Адел во „Hello“

Изминатата седмица Адел го објави видеото за нејзината најнова песна „Hello“, со што после тригодишна пауза веднаш започна да ги руши рекордите на слушаност.

adelefacemain

Погледнете го најновото видео на Адел за „Hello“

Голема еуфорија настана меѓу обожавателите на Адел, откако беа објавени неколку секунди од нејзината најнова песна „Hello“, а денеска официјално излезе целосната снимка придружена со видео.