Screenshot_5

Од денеска и Македонија на Google Street View

Почнувајќи од денеска можете виртуелно да го истражувате центарот на Скопје, да шетате низ Битола или да му се восхитувате на Охрид – градот на бисерите со лансирањето на новата Continue reading

3e93c7bdbd2f13b4de09958301895b37_650x-1000x500

Бизарни сцени забележани на „Google Street View“

И додека ја користите апликацијата „Google Street View“ за да видите места и дестинации кои немате прилика да ги посетите, не се чудете ако на екранот ви се појави некоја Continue reading