Ramstore cover Gurmanski mesec

Свечено отворање на реновираниот дел за брза-храна во Рамстор

Oд среда (25.02) посетителите на Рамстор Мол ќе може да уживаат во проширениот и целосно обновен дел за брза храна во трговскиот центар.