11002625_774510872642851_2357757638836945957_n

Интервју со Џенк Ејуп: Готиката ќе добие своја емисија во Македонија

Џенк Ејуп е амбициозен 20 годишен студент од Скопје, кој е во постојан стремеж кон нови предизвици.