adelefacemain

Погледнете го најновото видео на Адел за „Hello“

Голема еуфорија настана меѓу обожавателите на Адел, откако беа објавени неколку секунди од нејзината најнова песна „Hello“, а денеска официјално излезе целосната снимка придружена со видео.