maxresdefault

„The Walking Dead“ раскажанa како 8-битна видео игра

Екипата на CineFix објави новo издание од „8-bit Cinema“, во кое се прераскажани првите две сезони на телевизиската серија на „The Walking Dead“ како 8-битна анимирана видео игра.