13-visual-of-park

Архитектонска револуција: Во Амстердам стигнува првиот 3D печатен мост

Освен волшебната архитектура, либералните закони, лалиња и фактот дека основно средство за превоз е велосипедот, Амстердам ќе биде познат по уште една атракција.

picmonkey-collage13-1000x500

Пролетен моден додаток – 3Д испечатени саксии

Колин Џордан е дизајнерката која ја создаде колекцијата „Wearable Planter“ – 3Д испачетени саксии, кои се совршен пролетен моден додаток.