picmonkey-collage30-1000x500

3D испечатени очила „Biz Eyes“ низ улиците на Шангај

Иранската уметница Назим Сехат создаде невообичаени 3D испечатени очила “Biz Eyes”, кои овозможуваат уникатен начин на модно изразување и бескрајна забава.