plakat-vertikalen-sff-2015-preview

За сите филмофили: Утре стартува Скопски филмски фестивал

Од утре, (17 април) започнува годинашното издание на Скопскиот филмски фестивал, настан кој со нетрпение го очекуваа љубителите на седмата уметност.