JimiHendrixBanner

Погледнете го документарниот филм за Џими Хендрикс

Погледнете го документарниот филм „Hear My Train A Comin“, режиран од страна на Боб Смитон, во кој е прикажан животот на еден од најлегендарните музичари на 20 век, Џими Хендрикс.