maxresdefault (1)

HD тизерот за „Suicide Squad“ предизвикува морници

„Suicide Squad“, филмот на „DC Comics“ и „Warner Bros“, е едно од најочекуваните филмски остварувања за наредната година.

MTI5NzIwNjE4NjA1MTQ2MDgy

Прва фотографија: Џаред Лето изгледа „лудо“ во улогата на Џокер

Не е лесно да се замени Хит Леџер но, овој огромен предизвик го прифати Џаред Лето, и според првите објавени фотографии, тој ќе биде фантастичен во улогата на Џокер.