cajcaj-1000x500

Уметност на ќесички чај

По употребата, ќесичките за чај обично завршуваат во корпата за отпадоци. Но, Руби Силвио ги искористува ќесичките за чај како платно за своите илустрации како дел од нејзиниот проект „363 Continue reading

21f3ff57-97e8-41db-a672-8cb0fe2d6fb6

10 неочекувани употреби на искористените ќесички чај

Чајот не е само топол напиток кој може да се искористи за детоксикација на вашиот организам. Тој е многу повеќе од тоа.