hm-za-lipanj-2015-6-599x400

H&M каталог за лето 2015

Модниот бренд H&M го подготви новиот каталог за месец јуни 2015. Во каталогот можат да се пронајдат голем број на лесни и лежерни парчиња облека, удобни за топлите и жешки Continue reading