PicMonkey-1000x500

Авантурите на една палава Јапонка

Таа има само 4 години и живее сосема обичен живот на палаво девојче од село, но сепак благодарение на будното око на фотографот Котори Кавашиме ова преслатко девојче стана толку Continue reading