Three_red_Apples_by_mickeyd600 (1)

Јаболко – чувар на вашето здравје

Јаболкото можеби ја нарушило хармонијата во рајската градина, но каснувањето на вкусно јаболко не е никаков грев и може да влијае само позитивно на вашето здравје.