Screen-Shot-2015-04-02-at-1.44.48-AM-620x421

И ние сакаме ваква првоаприлска шега

Никој не би сакал средe ноќ да го разбудат еден куп луѓе, со гласна музика, психоделични светла, скокајќи на креветот и фрлајќи му разни хартии врз него.

Screenshot-2015-03-31-at-2.22.35-PM

„Google Panda“ е првоаприлска шега која посакавме да е реалност

Уште на самиот праг на месецот април, јапонскиот „Google“ го презентираше на јавноста продуктот кој очигледно го подготвувал веќе извесно време.

anonymous-gummy-bag-of-dicks-by-mail-1

Нова поштенска одмазда: Испорака на мини-пениси

Неодамна низ интернет просторот можеше да се наиде на необична вест, за компанијата која врши испорака на коњски измет пред вратата на вашите непријатели (shitexpress).

2555C57600000578-0-image-a-14_1423081153187

Фотографијата која претседателот не сакаше да ја видите

Колку неетично и да звучи, несмасното сопнување или паѓање на другите луѓе не ретко знае да ги засмее присутните.