12555879_1113218318688698_1293002091_n

Магијата на Швајцарија: Планини, реки и вкусна чоколада

Мартина Бисаз секој викенд патува низ Швајцарија и со фото апаратот ги бележи сите убавини на оваа земја. Своите фотографии таа ги објавува на Инстаграм.

resized_650x365_origimage_551050

Најубавите скијачки центри во Швајцарија и Франција

Многу скијачи се заситени од скијачките центри во регионот каде стазите ги знаат на памет, а попладневната и вечерната забава им е досадна и веќе многу пати видена.

roadtripswiss5-640x426

Пат низ планинските предели на Швајцарија

После неверојатното искуство при патувањето ширум Америка, францускиот фотограф Сиди-Омар Алами, одлучи да се впушти во уште една неверојатна авантура, овој пат истражувајќи ја Швајцарија.