zvcmarif0hi3wmk5lyfp

Neopixel: шал кој ја мери температурата на воздухот

Шал Неопиксел нема функција не е моден додаток кој служи да не стопли во зимските денови, тој исто така ја мери температурата на воздухот. Тој содржи масивен дигитален термометар со Continue reading