96915_profimediapita_630x0

Вкусна, ароматична, чоколадна пита

Насекаде ширум светот питите се приготвуваат на различен начин. Денеска ви прикажуваме чоколадна пита некарактеристична за нашето поднебје, која со сигурност веднаш ќе ве овои.

IMG_0784-600x400

Без брашно: Чоколадна торта од две состојки

YouTube блогерката „Ochikeron“, често поставува на нејзиниот канал видеа во кои можат да се пронајдат наједноставните рецепти кои секој може да ги приготви.

SprinkleBakes Amaretto Crepe Cake 11

Чоколадна торта со палачинки која секој може да ја направи

Според читаноста, најомилени торти на нашите читатели се оние кои се подготвуваат лесно и брзо, и не бараат некакви посебни вештини или состојки.