324205-R3L8T8D-800-1

Овој човек не оди никаде без своето куче

Кога и да оди некаде на одмор, Кели Лунд го зема неговото куче со себе. Хаската која се вика Локи, има прошетано на многу поегзотични локации од повеќето луѓе.

MTI5MDA0NDA3MDM4Nzc2NTk0

20 правила за учтивост кои секој маж треба да ги знае

Делот каде се соединуваат шармот, харизмата и доброто воспитување се нарекува човечки манири.