vintage4

Наскоро ќе можеме да имаме облека која самата се чисти

Облека која сама се чисти наскоро ќе стане наша реалност, откако научниците креираа текстил кој сам ја чисти нечистотијата кога ќе се изложи на светлина.

Depositphotos_24195655_original

Домашно средство за чистење на стаклени површини

Средството за чистење на прозори и огледала подготвено во домашни услови е одлична замена за средствата кои се продаваат по продавниците.

blogger-image--946152137

Како да ги исчистите обувките од антилоп и да им ја вратите убавината

Ниту еден пар обувки не изгледа толку скапоцено и шик како чизмите од антилоп. Особено добро изгледаат чизмите од превртена кожа во светли бои – беж, крем, окер и жолта Continue reading

4d6d

Како најбрзо да го исчистите организмот од никотин?

Сите пушачи, но и оние кои неодамна ги оставиле цигарите треба што поскоро во своето мени да вклучат производи кои помагаат побрзо да се исфрли од организмот долгогодишниот наталожен никотин.

?????????????????????????????????????????????????????

6 средства за чистење што може да ги замени лимонот

Доколку сакате да го исчистите домот на што поприроден начин без користење на агресивните средства што не се препорачливи за човековото здравје еве подобра алтернатива.