blogger-image--946152137

Како да ги исчистите обувките од антилоп и да им ја вратите убавината

Ниту еден пар обувки не изгледа толку скапоцено и шик како чизмите од антилоп. Особено добро изгледаат чизмите од превртена кожа во светли бои – беж, крем, окер и жолта Continue reading

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

11 култни чевли од легендарните филмови

За да ги претставиме класичните и секогаш модерни чевли ќе се потсетиме на најнезаборавните филмски моменти во кои чевлите оставија белег во модната индустрија – од магичните чевли на Дороти Continue reading