Parsley-Tea-Images

Напивка од две состојки ги чисти бубрезите од отрови

Бубрезите се можеби најважните органи кои го прочистуваат нашето тело. Затоа е многу важно да бидат чисти од токсини и премногу сол, пишува Healthysecret.

cajcaj-1000x500

Уметност на ќесички чај

По употребата, ќесичките за чај обично завршуваат во корпата за отпадоци. Но, Руби Силвио ги искористува ќесичките за чај како платно за своите илустрации како дел од нејзиниот проект „363 Continue reading

n17721-650x325

Домашен пијалок од три состојки ќе ви помогне во борбата со килограмите

Да се истакнуваат придобивкитe од зелениот чај не е никогаш доволно.

17207_8_630x0

Чај од ленено семе – чудотворен за кожа, коса и добра линија

Речиси и да нема припадничка на понежниот која барем еднаш во животот немала проблеми со килограмите.

21f3ff57-97e8-41db-a672-8cb0fe2d6fb6

10 неочекувани употреби на искористените ќесички чај

Чајот не е само топол напиток кој може да се искористи за детоксикација на вашиот организам. Тој е многу повеќе од тоа.