crnobelstan1-540x320

Апартман во црно-бела комбинација во Мексико

Мексиканското дизјанерско студио „Кадавал и Сола-Моралес“ декорираше стан, кој претставува пример како поделбата на просторот може да создаде нов атрактивен изглед на ентериерот.