5eb0ce31d61d8361f4a095c9e3b703c0

Клафути – француско задоволство во вашата кујна

Што е фантастичното во десертот како Клафути? Сите состојки се подготвуваат во еден сад, брзо се пече и толку е разновиден што можете да го приготвите со било кое овошје Continue reading

PicMonkey Collage

Без глутен: Енергетски коцки со цреши и лешници

Не е прв пат да пишуваме за домашно приготвени енергетски колачиња, кои освојуваат со својата едноствност, брзина, и одличен вкус.