creative-flower-planters-201__880

Саксии за цвеќиња кои ќе ве поттикнат да го украсите целиот дом

Не би било премногу ако се каже дека зеленилото во домот не само што го краси ентериерот, туку и навистина успешно го намалува стресот и го прочистува воздухот.

atacama-flowers-bloom-worlds-driest-desert-6

Кога во најсувата пустина во светот ќе заврне дожд

Атакама е пустина во Јужна Америка што се простира околу 1 000 км покрај брегот на Тихиот Океан во северните делови на Чиле.

PicMonkey Collage

Направи сам: Прекрасни висечки саксии

Досега сме виделе и сме ви покажале илјадници начини за тоа како да ги декорирате саксиите, меѓутоа дефинитивно ова е нашиот најнов омилен.