library-hotel-book-bed-tokyo-8-1000x500

Book and Bed Tokyo: хостел од соништата за љубителите на книгите

Страстни читатели, ова е хотелот за вас! Book and Bed Tokyo во основа е една симпатична книжарница со интересен дизајн, каде што може да ја минете ноќта. За оние кои сакаат читање Continue reading

PicMonkey Collage

Прекрасен марокански хостел кој мами со својата уникатност и ниска цена

Се сеќавате на магичното сино мароканско градче Чевчаен, за кое пишувавме пред некој ден?